Rólunk

MIT CSINÁLUNK?


A Végkiárusítás.hu az első kizárólag raktárkészletek értékesítésére szakosodott business-to-business hirdetési oldal. Szolgáltatásunk az apróhirdetési portálokhoz hasonlóan működik, de kizárólag vállalatok használhatják. Az eladó fél számára lehetőséget kínálunk a feleslegessé vált raktárkészletek értékesítésére, a vásárló fél pedig az ajnánlatainkban szereplő készleteket akár 80-90%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg.


A VÁLASZTÉK: MILYEN TERMÉKEKET TALÁL NÁLUNK?


A Végkiárusítás.hu bármilyen termékkörbe tartozó árukészletet fel lehet tölteni, és meg lehet találni. Forgalmazzon vállalkozása számítástechnikai eszközöket, műszaki cikkeket, mobiltartozékokat, ruházati termékeket, autóalkatrészeket, vagy élelmiszereket, a Végkiárusítás.hu-n bármilyen profillal rendelkező vállalkozás meg fogja találni a számára megfelelő termékkategóriát, és ajánlatot.


100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA


Nincs vesztenivalója! Előfizetési rendszerünket úgy terveztük meg, hogy ne kelljen kockáztatnia: amennyiben az előfizetés lejárta után bármilyen okból úgy érzi, nincs megelégedve szolgáltatásunkkal, visszafizetjük az előfizetési díjat.

Legfrissebb ajánlatok